Spanac cu perisoare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se lasa la foc mic inca cinci minut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 1/2 lingurita de unt
  • 1 lingura de lapte
  • sare
  • Pentru perisoare: 150 g carne
  • 2 felii de paine neagra (fara coaja)

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca

bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se

lasa la foc mic inca cinci minute.

Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.

Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori