Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se lasa la foc mic inca cinci minut
Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca
bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se
lasa la foc mic inca cinci minute.
Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.
Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii