Specialitate de pui

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste un sos di

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne de pui dezosata
  • taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc
  • taiata fisii; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smintina; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; condimente: piper
  • chimion
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • 4-5 catei usturoi
  • sucul de la jumatate de lamiie

Mod de preparare

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.

Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.


Se serveste cu garnitura de legume sau orez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori