Specialitate de pui cu legume si brinza

Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezist

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 – 100 gr. carne de pui sau porc
  • 1-2 capatini ceapa
  • 1 cartof mijlociu
  • 2 morcovi
  • 50 – 100 gr. ciuperci
  • 50 gr. cascaval sau brinza topita
  • unt
  • sare
  • patrunjel
  • vegeta
  • un ou pentru fiecare portie

Mod de preparare

Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapa si deasupra cartofi. Se presara putin unt topit sau ulei, sare si vegeta. Se coace in cuptor pina e aproape gata. Se adauga brinza topita (cascavalul), oul si patrunjelul. Se mai coace pina e gata oul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci