Stir fry de pui cu praz este o mancare chinezeasca foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta cu pui trebuie sa folositi o jumatate de piept de pui dezosat.
Stir fry de pui cu praz este o mancare chinezeasca foarte gustoasa. Se taie prazul rondele, iar pieptul de pui in bucatele de marimea unei imbucaturi.
Se infierbanta wok-ul sau tigaia,se adauga uleiul.
Se pune in wok prazul si dupa 2 minute se adauga si pieptul de pui.
Se prajeste, dar nu se usuca prea mult carnea de pui.
Se adauga sosul de soia.
Se stinge focul si se adauga uleiul de susan.
Stir fry de pui cu praz se serveste cu orez simplu.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii