Pentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa, cartofii se spala, se curata si se taie cuburi, dupa care se fierb in apa cu sare. Bucatile de carne se inabusa in 100 ml ulei cu 100 ml apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml supa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, foi de dafin, boia, piper, sare, supa (cca 1,100 l). Sosul se strecoara peste carne, se adauga usturoi si se continua fierberea. Ciupercile se inabusa separat in unt si se adauga peste carne, cand aceasta este aproape fiarta. Se mai adauga mustar, smantana, se fierbe 5-10 minute si spre final se adauga vin.
Stroganofful se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii