Pentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa, cartofii se spala, se curata si se taie cuburi, dupa care se fierb in apa cu sare. Bucatile de carne se inabusa in 100 ml ulei cu 100 ml apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml supa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, foi de dafin, boia, piper, sare, supa (cca 1,100 l). Sosul se strecoara peste carne, se adauga usturoi si se continua fierberea. Ciupercile se inabusa separat in unt si se adauga peste carne, cand aceasta este aproape fiarta. Se mai adauga mustar, smantana, se fierbe 5-10 minute si spre final se adauga vin.
Stroganofful se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteAdor aceste placintele mititele si delicioase. Imi place sa ma joc cu umpluturile, sa le fac pe placul nostru si sa ne...
Placintele cu ciuperci si cascavalDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii