Stufat cu carne de porc este o reteta pe care o puteti pregati cu usurinta, o mancare cu carne de porc perfecta pentru o masa delicioasa si satioasa.
Taie carnea in bucati si prajeste in putin ulei.
Curata, spala si taie in bucati mai mari ceapa si usturoiul verde.
Cand este prajita carnea, scoate intr-un castron si adauga in cratita in care s-au prajit acestea, ceapa si usturoiul, apoi caleste-le.
Dupa ce s-au inmuiat, adauga si bulionul, sarea, piperul si foile de dafin si mai lasa un clocot.
Adauga din nou si carnea, mai lasa cateva clocote apoi ia de pe foc.
Serveste stufatul de porc cald cu garnitura de piure de cartofi si cu mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii