Stufat cu carne de porc este o reteta pe care o puteti pregati cu usurinta, o mancare cu carne de porc perfecta pentru o masa delicioasa si satioasa.
Taie carnea in bucati si prajeste in putin ulei.
Curata, spala si taie in bucati mai mari ceapa si usturoiul verde.
Cand este prajita carnea, scoate intr-un castron si adauga in cratita in care s-au prajit acestea, ceapa si usturoiul, apoi caleste-le.
Dupa ce s-au inmuiat, adauga si bulionul, sarea, piperul si foile de dafin si mai lasa un clocot.
Adauga din nou si carnea, mai lasa cateva clocote apoi ia de pe foc.
Serveste stufatul de porc cald cu garnitura de piure de cartofi si cu mamaliguta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii