Stufat cu carne de porc este o reteta pe care o puteti pregati cu usurinta, o mancare cu carne de porc perfecta pentru o masa delicioasa si satioasa.
Taie carnea in bucati si prajeste in putin ulei.
Curata, spala si taie in bucati mai mari ceapa si usturoiul verde.
Cand este prajita carnea, scoate intr-un castron si adauga in cratita in care s-au prajit acestea, ceapa si usturoiul, apoi caleste-le.
Dupa ce s-au inmuiat, adauga si bulionul, sarea, piperul si foile de dafin si mai lasa un clocot.
Adauga din nou si carnea, mai lasa cateva clocote apoi ia de pe foc.
Serveste stufatul de porc cald cu garnitura de piure de cartofi si cu mamaliguta.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii