Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se
Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se presara o lingurita faina si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet. In acest timp se curata si se taie bucati ceapa si usturoiul, apoi se pun la oparit in apa fierbinte. Se scot si se adauga apoi peste carne. Se mai adauga sucul de rosii, verdeata tocata, sare si se lasa pe foc mic sa fiarba bine.
Se serveste cald.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii