1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. 3. A
1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece.
2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne.
3. Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse la foc potrivit.
4. Intre timp, daca se formeaza spuma, luati-o de cate ori este cazul.
5. Curatati si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le in segmente de 3-4 cm.
6. Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.
7. Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine, apoi adaugati pasta de tomate, sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte,
8. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
9. La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Se serveste la cald.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCum se prepara visinata. Daca pana acum luai visinata de la vreo ruda, e momentul sa inveti sa o faci tu.
Cum se prepara visinataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii