Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata.
Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga 400 ml apa clocotita si se continua fierberea 10 minute. Separat, se inabusa ceapa verde, ceapa si usturoi in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Peste bucatile de carne si sosul format se adauga sare, piper, otet, patrunjel verde si se fierb impreuna 8-10 minute, impreuna cu ceapa, ceapa verde si usturoiul inabusit.
Stufatul de miel cu ceapa verde se serveste cald.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii