Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata.
Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga 400 ml apa clocotita si se continua fierberea 10 minute. Separat, se inabusa ceapa verde, ceapa si usturoi in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Peste bucatile de carne si sosul format se adauga sare, piper, otet, patrunjel verde si se fierb impreuna 8-10 minute, impreuna cu ceapa, ceapa verde si usturoiul inabusit.
Stufatul de miel cu ceapa verde se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii