Sufleu de ciuperci cu piept de pui

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din bo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din borcan sau proaspete (daca sunt ciuperci proaspete se fierb cu putina sare, se scurg si se taie feliute), se adauga pieptul de pui fiert si taiat marunt, presarat cu sare si piper. Se da la cuptor. Inainte cu 8-10 min. Se pune cascavalul ras.


Se serveste cald sau rece, e la fel de delicios. Pofta Buna!

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori