Sunca fiarta deja, se taie felii, se prajeste in tigaie, se amesteca cu taitei patrati ,fierti dinainte, se adauga cateva linguri de smantana, sare, p
Sunca fiarta deja, se taie felii, se prajeste in tigaie, se amesteca cu taitei patrati ,fierti dinainte, se adauga cateva linguri de smantana, sare, piper, usturoi – dupa gust – verdeturi. Compozitia se desarta intr-o tava si se pune la cuptor, se face crocanta. La servire, se mai poate adauga smantana, dupa gust.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii