Aceste cantitati sint pentru 4-6 portii. Aluatul: Se amesteca rapid faina, sarea si untul in bucatele cu virful degetelor intr-un castron pina se fac
Aceste cantitati sint pentru 4-6 portii. Aluatul: Se amesteca rapid faina, sarea si untul in bucatele cu virful degetelor intr-un castron pina se fac ca niste firmituri. Se adauga parmezanul. Se amesteca galbenusul cu apa si se adauga la aluat. Se framinta aluatul 5 minute. Se lasa aluatul sa se odihneasca in frigider pina se pregateste umplutura. Se prajeste ceapa tocata impreuna cu carnea tocata. Se adauga condimentele si 1 dl apa. Se lasa sa se fiarba pina cind aproape toata apa s-a evaporat. Se taie ciupercile si se prajescc rapid in putin ulei, pune sare si piper. Se rade cascavalul si se taie rosiile felii subtiri. Se amesteca ouale cu laptele, se adauga sare si piper. Se intinde aluatul intr-o forma (diametrul circa 26 cm) (si pe peretii formei) si se inteapa aluatul cu o furculita. Se coace aluatul circa 10 minute la 200 grade. Se pune amestecul de carne tocata peste aluat. Se pun ciupercile deasupra, cascavalul ras. Se toarna amestecul de ou si lapte. Se pun feliile de rosii deasupra. Se coace paj-ul la 200 grade circa 30-40 minute sau pina cind amestecul de ou si lapte s-a intarit si a capatat o culoare aurie.
Se serveste cu salata si bere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii