Tagliatelle cu pui este o reteta de paste servite alaturi de un sos delicios cu piept de pui. Este o masa consistenta, o reteta de paste potrivita pentru pranz sau cina.
Taiem marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in ulei de masline. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si il lasam pana isi schimba culoarea. Taiem rosiile cubulete, amestecate cu oregano si le adaugam in tigaie. Lasam sa fiarba 10 minute pana scade sosul. Daca este nevoie putem adauga din apa in care au fiert pastele. Saram si piperam dupa gust.Pastele le-am fiert in prealabil conform instructiunilor de pe ambalaj in foarte multa apa cu sare. Le scurgem de apa si le servim cu sosul din piept de pui, rosii si oregano.
Cu ajutorul functiilor Stew si Keep Warm ale noului Philips Multicooker, pastele cu pui vor fi preparate mai repede si vor fi pastrate calde,dupa gatire !
Pastele cu piept de pui se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii