Tagliatelle cu pui

Tagliatelle cu pui este o reteta de paste servite alaturi de un sos delicios cu piept de pui. Este o masa consistenta, o reteta de paste potrivita pentru pranz sau cina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu pui

Ingrediente

  • 1 buc. piept de pui; 4 rosii; Piper - 1 varf de cutit ; Oregano - 1 lingurita ; ceapa - 1 buc. ; usturoi - 4 catei ; ulei de masline - 2; linguri sare - 1 lingurita

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in ulei de masline. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si il lasam pana isi schimba culoarea. Taiem rosiile cubulete, amestecate cu oregano si le adaugam in tigaie. Lasam sa fiarba 10 minute pana scade sosul. Daca este nevoie putem adauga din apa in care au fiert pastele. Saram si piperam dupa gust.Pastele le-am fiert in prealabil conform instructiunilor de pe ambalaj in foarte multa apa cu sare. Le scurgem de apa si le servim cu sosul din piept de pui, rosii si oregano.

Cu ajutorul functiilor Stew si Keep Warm ale noului Philips Multicooker, pastele cu pui vor fi preparate mai repede si vor fi pastrate calde,dupa gatire !


Pastele cu piept de pui se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci