Pentru aluat faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. Se lasa la odihni
Pentru aluat faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. Se lasa la odihnit 30 de minute
Umplutura:
Am fiert pieptul de pui si l-am facut firisoare mici. Am intins aluatul cu mana pe hartie de copt decupata in forma tavii si l-am asezat in tava. am pus 1/3 din cascaval peste aluat apoi am imrastiat puiul, ciupercile si condimentele, am mai pus 1/3 din cascaval supa care am asezat frumos ceapa taiata inele si am acoperit cu restul cascavalului. Am batut ouale bine si le-am pus peste. Am dat la cuptor 45 min la 180 grade.
Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii cu busuioc.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii