Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 m
Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 minute.
Umplutura: am fiert pieptul de pui si l-am facut "firisoare" mici. Am intins aluatul cu mana pe hartie de copt decupata in forma tavii si l-am asezat in tava. Am pus 1/3 din cascaval peste aluat apoi am imprastiat puiul, ciupercile si condimentele, am mai pus 1/3 din cascaval supa care am asezat frumos ceapa taiata inele si am acoperit cu restul cascavalului. Am batut ouale bine si le-am pus peste. Am dat la cuptor 45 min la 180 grade.
Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii cu busuioc
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii