Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au
Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga faina si se lasa la calit 2 minute. Se adauga apoi treptat supa de legume si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si se ia de pe foc. Separat, se tapeteaza o tava de tarta cu ulei si se intinde jumatate din aluatul de placinta. Se adauga amestecul de legume, apoi se presara bucatele de carne. Deasupra se intinde cealalta foaie de aluat. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se unge cu ou batut si se coace la foc potrivit.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti Cartofi la cuptor Legume la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii