Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au
Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga faina si se lasa la calit 2 minute. Se adauga apoi treptat supa de legume si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si se ia de pe foc. Separat, se tapeteaza o tava de tarta cu ulei si se intinde jumatate din aluatul de placinta. Se adauga amestecul de legume, apoi se presara bucatele de carne. Deasupra se intinde cealalta foaie de aluat. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se unge cu ou batut si se coace la foc potrivit.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti Cartofi la cuptor Legume la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDesi somonul este un peste scump, din cand in cand merita sa ne rasfatam mai ales ca nu trebuie cumparat in cantitati mari ci...
Somon la gratar cu sos de lamaieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii