Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. telina radacina se curata, se spala si se taie felii pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, cantitatea de apa necesara fierberii (cca 1 l), sare si se continua fierberea cca 30 minute. telina se inabusa separat in 100 ml ulei si se adauga treptat cca 200 ml apa; se continua inabusirea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga telina si rosii si se mai fierb cca 10 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Telina cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii