Tipar la protap

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne de tipar
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura boia de ardei
  • 4 bucati ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe mari
  • 10 ml ulei
  • 100 g slanina afumata

Mod de preparare

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardeiul si ceapa se curata si se taie fasii, rosiile se taie rondele, slanina se taie in bucati asemanatoare cu cele de carne de tipar. Se pune pe betisoare de protap carnea de tipar, alternandu-se cu legumele. Se prajesc deasupra jarului de carbune, intorcandu-se pe toate partile, ungandu-se din cand in cand cu uleiul ramas.
Alte retete recomandate

Ciuperci umplute

Salata de pui

Pui cu sos

Ciulama de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori