Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa.
Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se spala, se curata si se taie fasii subtiri. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in untura sau ulei impreuna cu ceapa; treptat se toarna 150 ml apa. Se adauga boia de ardei iute, cuburile MAGGI, sare, piper, 300 ml apa si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul, restul de apa (600 ml) slanina, ardei gras, rosii. Se introduce vasul la cuptor cca 20-25 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Tocana bulgareasca cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii