Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa.
Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se spala, se curata si se taie fasii subtiri. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in untura sau ulei impreuna cu ceapa; treptat se toarna 150 ml apa. Se adauga boia de ardei iute, cuburile MAGGI, sare, piper, 300 ml apa si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul, restul de apa (600 ml) slanina, ardei gras, rosii. Se introduce vasul la cuptor cca 20-25 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Tocana bulgareasca cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii