Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se scot separat. in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa se inabusa ceapa, se adauga pasta de tomate, usturoi, boia de ardei, cimbru, rosii, bucatile de carne, sare si piper dupa gust. Se completeaza cu 400 ml apa fiarta si se continua fierberea. La final, se adauga vin si 1 din patrunjelul verde.
Tocana cu carne de miel se serveste calda, cu restul de patrunjel verde deasupra.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiIntr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Comentarii