Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se scot separat. in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa se inabusa ceapa, se adauga pasta de tomate, usturoi, boia de ardei, cimbru, rosii, bucatile de carne, sare si piper dupa gust. Se completeaza cu 400 ml apa fiarta si se continua fierberea. La final, se adauga vin si 1 din patrunjelul verde.
Tocana cu carne de miel se serveste calda, cu restul de patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii