Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala, se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea, ceapa si ardeiul gras se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, 500 ml apa, sare, piper si se fierb 10-15 minute. Din ou, faina, sare, apa, se prepara o coca de consistenta tare. Se intind fitile cu diametrul de cca 1 cm si se taie in bucati de 2 cm lungime. Se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg, se adauga la carne si se fierb impreuna 5 minute.
Tocana cu carne de porc ardeleneasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii