Tocana cu ceapa si carne de porc

Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul m

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg ceapa
  • 4-5 linguri ulei
  • 1-2 linguri bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul marunt tocate, piperul si sarea, se amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa acopere totul. Se lasa sa dea un clocot, se amesteca cu lingura, se acopera cu capacul si se lasa sa fiarba foarte incet la foc mic, amestecind din cind in cind ca sa nu se lipeasca, pina cind scade bine si nu se mai cunosc bucatile de ceapa.
Se serveste cu mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori