Tocana cu porumb si carne tocata

Slanina taiata marunt se prajeste in putin ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se adauga carnea tocata si, amestecand continuu, la foc mare, se prajest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de vita
  • 50 g slanina afumata
  • 250 g porumb boabe (dulce)
  • 2 conserve de fasole rosie Bonduelle
  • 3 catei usturoi
  • Sare
  • piper
  • praf chilli
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 buc. ardei iuti chilli

Mod de preparare

Slanina taiata marunt se prajeste in putin ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se adauga carnea tocata si, amestecand continuu, la foc mare, se prajeste timp de 8-10 minute. Se adauga usturoiul zdrobit, praful chilli, piperul, pasta de tomate, zaharul si aprox. 100 ml de apa si se mai fierbe cateva minute. Se adauga usor conserva de fasole si porumbul, si se fierb impreuna la foc mic, fara a amesteca insa, pentru a nu se zdrobi fasolea.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc