Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa
Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa apa, pentru ca ulterior sa nu se mai adauge apa. Dupa doua ore se adauga zarzavatul de supa spalat, se continua fierberea si se scoate burta cand furculita patrunde usor in carne.
Separat se taie ceapa pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei pana cand devine sticloasa. Se stinge ceapa cu sosul de rosii, se pun bucatile de burta taiate bucati subtiri si se acopera cratita. Dupa un sfert de ora se adauga vinul, sarea si piperul boabe.
Tocanita se serveste bine scazuta.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de porc
Tocanita de pui
Tocanita de pipote cu inimi
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtCred ca sunt cel putin douazeci de ani de cand fac eclere si sunt de departe printre favoritele noastre ca si desert. Cand...
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii