Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa
Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa apa, pentru ca ulterior sa nu se mai adauge apa. Dupa doua ore se adauga zarzavatul de supa spalat, se continua fierberea si se scoate burta cand furculita patrunde usor in carne.
Separat se taie ceapa pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei pana cand devine sticloasa. Se stinge ceapa cu sosul de rosii, se pun bucatile de burta taiate bucati subtiri si se acopera cratita. Dupa un sfert de ora se adauga vinul, sarea si piperul boabe.
Tocanita se serveste bine scazuta.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de porc
Tocanita de pui
Tocanita de pipote cu inimi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii