Tocana de cocos

Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa. Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un ca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati de 6 kg de carne de cocos
  • ½ ceapa
  • 8 ardei
  • 6 rosii
  • 1 telina
  • ½ kg slanina afumata
  • ½ kg slanina proaspata
  • sare
  • piper
  • ½ kg boia de ardei din Szeged
  • ardei iute dupa gust
  • usturoi

Mod de preparare

Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa.

Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un cazan fierbinte. Se adauga ardei cuburi, usturoi si rosii.

Se adauga apa si telina intreaga. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Abia inainte cu o jumatate de ora de servire se adauga boia de ardei Szeged, astfel sosul ajunge la o densitate corespunzatoare.
Se serveste cu galuste, cartofi fierti sau cu garniture de orez.

Alta mincare recomandata

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori