Tocana de ficatei

Se spala ficateii, se strecoara apa si se taie bucatele mici. Ceapa curatata si maruntita se caleste in putin ulei pana cand devine sticlata. Se ia d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ficatei de porc sau gasca
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • Boia
  • Sare

Mod de preparare

Se spala ficateii, se strecoara apa si se taie bucatele mici. Ceapa curatata si maruntita se caleste in putin ulei pana cand devine sticlata. Se ia de pe foc si se adauga boia.

Se adauga si ficateii si se pune inapoi pe foc. Se adauga apa cat sa acopere ficateii si, la foc mic, se lasa sa fiarba. La final se pune sare.
Alte retete cu ficat de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori