Tocana de legume cu piept de porc este o reteta recomandata de culinar.ro pentru masa de pranz. Necesita pentru preparare piept de porc, ceapa, cartofi, ardei si pasta de rosii.
Ceapa se taie rondele, apoi se inabusa cateva minute in ulei. Se adauga apa calda si ardeii capia feliati. Pieptul de porc se taie cubulete si se adauga in vas alaturi de ceapa si ardei. Se lasa la calit la foc mediu, apoi se adauga apa, daca este nevoie. Se condimenteaza cu sare, piper si foi de dafin. Cartofii se curata si se taie felii mari. Se pun in vas langa ceapa si carne si se inabusa bine. Spre finalul fierberii se adauga pasta de rosii si se mai lasa la fiert la foc mic. Inainte de a se pune vasul la cuptor se adauga 2-3 ardei iuti. Se introduce vasul inc uptor si se lasa 30 de minute la rumenit.
Mancarea se serveste ornata cu verdeata si cu muraturi asortate.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii