Se spala carnea si se taie cubulete de 2-3 cm. Ceapa taiata marunt se caleste in untura incinsa, se ia de pe foc, se adauga boia si se amesteca bine.
Se spala carnea si se taie cubulete de 2-3 cm. Ceapa taiata marunt se caleste in untura incinsa, se ia de pe foc, se adauga boia si se amesteca bine. Se adauga 100 ml apa, si, amestecand periodic, se fierbe pana cand se absoarbe surplusul de apa. Se adauga carnea si, amestecand continuu, se frige pana cand carnea devine alba. Se da focul la mic, se adauga ardeiul si rosia taiate cubulete, se presara sare dupa gust, si, acoperit, se fierbe pana cand carnea devine moale (daca e necesar, adaugati putina apa). Daca a trecut sezonul rosiilor si al ardeilor, le puteti inlocui cu cateva linguri de letcho.
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii