Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita, cu morcovul si ceapa taiata in doua. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se desfac
Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita, cu morcovul si ceapa taiata in doua. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se desface in bucati. Acestea se pun intr-un vas, pe foc, in untul fierbinte, dar nu se lasa la prajit. Se toarna apoi vinul si se presara patrunjelul verde tocat, se lasa sa fiarba inabusit pana cand carnea este bine fiarta. Bucatile de pui, se scot iar in vasul cu sos se adauga ciupercile feliate si se lasa aproximativ zece minute la fiert. Se pun apoi galbenusurile amestecate cu zeama de lamaie.
Se aranjeaza puiul pe platou si se toarna deasupra sosul de ciuperci si se presara cu patrunjel verde tocat. Orezul fiert se aranjeaza in portii pe marginea platoului si se presara cu cascavalul ras.
Alte retete recomandate:
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umpluta
Comentarii