Ceapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna vin rosu incat sa acopere
Ceapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna vin rosu incat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Dupa 30 de minute se adauga si rondelele de morcov si nap, foile de dafin, pasta de tomate, cimbrul, telina data pe razatoare, patrunjelul taiat marunt si usturoiul zdrobit. Daca e necesar, se mai toarna vin rosu. Mai tarziu se adauga ciupercile taiate felii si ceapa marunta.
Alte mancaruri retete recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii