Pentru tocana delicioasa de carne de vita sau porc se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite.
Pentru tocana delicioasa de carne de vita sau porc se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de unsoare. Se adauga cepele taiate felii subtiri. Se lasa pana se rumenesc usor, se pune apoi putina apa, se acopera si se lasa sa fiarb a inabusit, adaugind din cand in cand cite o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea s-a fragezit. Se adauga bulionul, sarea, piperul si faina. Se acopera si se lasa sa mai scada putin la cuptor.
Se serveste cu mamaliga
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste prima dată când prepar fasole roșie și pot spune că diferă puțin la gust față de cea albă, parcă e mai...
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Comentarii