Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in untura sau ulei si 150 ml apa, care se adauga treptat. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cuburile MAGGI, chimen, sare, piper, cca 850 ml apa si se fierbe 40 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana din carne de vita cu smantana se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii