Tocana Gundel

Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg muschiulet
  • 1 ceapa
  • 15 dkg sparanghel
  • 15 dkg mazare
  • 15 dkg fasole verde
  • 10 dkg ciuperci
  • 1 dl ulei
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • arpagic
  • (cartofi copti)

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri cat un deget, apoi se aseaza peste ceapa taiata fin si calita. Se prajeste putin, se stinge cu putina apa si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Legumele se calesc separat in apa cu sare, se strecoara si se amesteca cu carnea adaugand sare si piper dupa gust.

Ouale se bat bine, se toarna peste carnea cu legume si se prajeste un pic.
Alte retete traditionale recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori