Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ficatul se spala, se taie bucati, se da prin masina de tocat cu sita deasa, impreuna cu 100 g ceapa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Oul se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in untura sau ulei impreuna cu 150 g ceapa, adaugand treptat si 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, cuburile MAGGI, boia de ardei, sare, piper si 900 ml apa. Galustele de ficat se prepara astfel: ficatul tocat impreuna cu ceapa se amesteca cu ou si pesmet. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu lingurita, care se fierb in apa clocotita cu sare, se scot cu o strecuratoare si se adauga in tocana. Cand carnea este fiarta, se adauga otet, 1/2 din patrunjelul verde si se fierb impreuna 5 minute.
Tocana marinareasca cu carne de vita se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii