Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ficatul se spala, se taie bucati, se da prin masina de tocat cu sita deasa, impreuna cu 100 g ceapa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Oul se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in untura sau ulei impreuna cu 150 g ceapa, adaugand treptat si 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, cuburile MAGGI, boia de ardei, sare, piper si 900 ml apa. Galustele de ficat se prepara astfel: ficatul tocat impreuna cu ceapa se amesteca cu ou si pesmet. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu lingurita, care se fierb in apa clocotita cu sare, se scot cu o strecuratoare si se adauga in tocana. Cand carnea este fiarta, se adauga otet, 1/2 din patrunjelul verde si se fierb impreuna 5 minute.
Tocana marinareasca cu carne de vita se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDesi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii