Tocanita cu clatite

Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g de tocanita din pulpa de porc tocata
  • 2 dl smantana sau cascaval ras
  • 2 oua
  • 10 clatite sarate

Mod de preparare

Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui deget. Pe fundul unui vas termorezistent intindem o clatita, peste care punem carnea amestecata cu taitei si acoperim cu o clatita intreaga. Incalzim in cuptor.
Alte retete mancaruri recomandate

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori