Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui
Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui deget. Pe fundul unui vas termorezistent intindem o clatita, peste care punem carnea amestecata cu taitei si acoperim cu o clatita intreaga. Incalzim in cuptor.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii