Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.
Carnea portionata se prajeste in ulei incins, cca 7-8 minute. Se adauga costita taiata bucatele, prazul taiat rondele, usturoiul zdrobit si se calesc pana se inmoaie. Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert, acoperit cu un capac 10 minute. Se adauga apoi bucati de ardei, orezul, pasta de rosii si condimentele. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptor 30-40 de minute, pana scade sosul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii