Aceasta reteta de tocana cu pipote este o reteta dobrogeana foarte gustoasa. Se prepara din inimi, pipote si ficatei de pui, condimente, usturoi, pasta de tomate si vin rosu.
Se spala maruntaiele de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se curata de spuma, apoi se adauga delikatul. Se scot maruntaiele, se scurg si se pun la prajit in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul rosu si se mai lasa putin pe foc, amestecand continuu pana scade toata zeama. Se adauga pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert. Se mai lasa la clocotit, apoi se condimenteaza.
Se serveste calda, cu piure de cartofi sau sote de legume.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Drob de pui
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii