Aceasta reteta de tocana cu pipote este o reteta dobrogeana foarte gustoasa. Se prepara din inimi, pipote si ficatei de pui, condimente, usturoi, pasta de tomate si vin rosu.
Se spala maruntaiele de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se curata de spuma, apoi se adauga delikatul. Se scot maruntaiele, se scurg si se pun la prajit in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul rosu si se mai lasa putin pe foc, amestecand continuu pana scade toata zeama. Se adauga pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert. Se mai lasa la clocotit, apoi se condimenteaza.
Se serveste calda, cu piure de cartofi sau sote de legume.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Drob de pui
Pulpe de pui la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii