Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se adauga carnea, taiata in cubulete mici, lasandu-se sa se rumeneasca usor, dupa care se sti
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se adauga carnea, taiata in cubulete mici, lasandu-se sa se rumeneasca usor, dupa care se stinge cu o jumatate de cana de apa calduta. Se acopera si se lasa sa se inabuse, iar cand s-a patruns bine, se adauga faina, dizolvata in apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga smantana, sare si piper, precum si, dupa gust, ceva zeama de lamaie. Separat, intr-o tigaie cu o lingura de ulei, se pune o lingurita de boia dulce si se lasa pe foc mic doua-trei minute, apoi se toarna peste tocana, fara sa se amestece.
Se serveste cu mamaliguta fierbinte.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii