Tocanita de miel cu ciulama la cuptor este foarte buna. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Pentru tocanita de miel cu ciulama la cuptor, carnea se caleste si se stinge cu supa, se lasa sa mai fiarba cu bulion si ceapa, iar cartofii se pun la fiert. Cand sunt aproape gata, se face un sos din zahar, bulion, sare, piper si menta tocata si se da un clocot, apoi punem peste cartofi un sos din untul topit stins cu lapte amestecat cu oul si trei linguri de faina alba, sare si piper. Ungem o tava cu unt si o tapetam cu pesmet, amestecam tocanita cu cartofi si cu doi catei de usturoi cu sosul alb, turnam in tava, presaram cascavalul deasupra si dam la cuptor. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Tocanita de miel cu ciulama la cuptor se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii