Tocanita de pui cu sos

Se prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar deasupra se toarna sosul. Plat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de pui fiert
  • taiata felii
  • 500 g pastai de fasole verde
  • fierte timp de 2 minute
  • scurse
  • Pentru sos:
  • 2 linguri de ceapa verde taiata marunt
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri de otet de vin rosu
  • 3 linguri de sos de soia
  • 3 linguri de supa de pui
  • 1 lingurita piper
  • 2 lingurite ulei de chili
  • cateva frunze de coriandru

Mod de preparare

Se prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar deasupra se toarna sosul. Platoul se decoreaza cu frunze de coriandru.
Alte retete recomandate

Ciorba radauteana

Iahnie de fasole

Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci