Tocanita de vacuta

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si verdeata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 nap
  • 150 gr telina
  • 4 rosii
  • 300 gr cartofi
  • 600 gr carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 2 lingurite boia
  • enibahar
  • 1 lingura faina
  • 400 ml supa
  • sare
  • piper
  • 1 baton scortisoara
  • 5 fire cimbru

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, legumele se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se scot, apoi se adauga in untura ramasa ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, telina si cartofii. Se calesc 2 minute, apoi se adauga bulionul, boiaua, enibaharul, faina si se toarna supa. Se adauga carnea si se lasa sa dea in clocot, dupa care se pun rosiile, sare, piper, scortisoara si cimbrul. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit 90 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori