Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si verdeata.
Se toaca ceapa marunt, legumele se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se scot, apoi se adauga in untura ramasa ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, telina si cartofii. Se calesc 2 minute, apoi se adauga bulionul, boiaua, enibaharul, faina si se toarna supa. Se adauga carnea si se lasa sa dea in clocot, dupa care se pun rosiile, sare, piper, scortisoara si cimbrul. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit 90 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii