Se spala carnea, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se pune uleiul la incins si se caleste cea
Se spala carnea, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Se pune uleiul la incins si se caleste ceapa. Se ia de pe foc si se adauga boia. Se adauga carnea si se pune inapoi pe foc si se prajeste putin.
Se spala rosiile si ardeiul, se taie bucatele mici si se adauga la carne. Se toarna vinul, se condimenteaza cu sare, piper si maghiran si se fierbe acoperit. Daca vinul s-a evaporat, se toarna putina apa, dar cate putin, deoarece esenta tocanitei este sa nu fiarba in multa apa. (timp de fierbere aprox. 2 ore)
Alte retete culinare recomandate:
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii