Pentru tocanita de vita cu telina se prajeste putin carnea, pana s-a rumenit pe toate partile. Se face asta pentru a retine sucurile din carne si a o face mai frageda.
Pentru tocanita de vita cu telina se prajeste putin carnea, pana s-a rumenit pe toate partile. Se face asta pentru a retine sucurile din carne si a o face mai frageda. Carnea se prajeste in tigaie,dar nu se suprapun bucatile,intrucat nu se vor mai praji ci se vor gati la abur. Se scoate carnea si se prajeste ceapa cu telina si apoi se adauga usturoiul.Adauga patrunjelul,foile de dafin,rosiile,carnea si supa sau apa. Se da la fiert si dupa ce a inceput sa clocoteasca,se da la foc mic. Se fierbe doua ore sau pana cand e fiarta carnea.
Se adauga morcovii si carnea si se mai fierb inca 30 de minute sau pana cand sunt fierte legumele. Se sareaza dupa gust. Daca il vrei mai gros se poate adauga amidon amestecat cu apa.Se pot adauga si mai multe legume.
Eu o fac la oala cu presiune si intr-o ora e gata tocanita!
Tocanita de vita cu telina se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoli
Comentarii