O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.
Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii