1 burta de vita se spala din mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa rece. Dupa ce fierbe, prima apa se arunca si se spala din nou in apa rece. S
1 burta de vita se spala din mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa rece. Dupa ce fierbe, prima apa se arunca si se spala din nou in apa rece. Se pune la fiert apa cu sare intr-un vas care fierbe sub presiune. in apa clocotita se pune burta de vita, se inchide vasul ermetic si se fierbe cam 2 ore (altfel i-ar trebui cam 4 ore).
2 Pana cand burta se inmoaie, se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Rosia se scufunda in apa fierbinte si se decojeste, se taie marunt, la fel si ardeiul gras dupa ce am indepartat cotorul.
3 Oala se raceste, se deschide, se scoate burta fiarta si se taie feliute subtiri (de grosimea unui creion)
4 Uleiul se pune la incalzit intr-o cratita, se pune ceapa la amestecand continuu, apoi ardeiul, boiaua si 1 dl de apa. Se adauga burta si usturoiul, apoi se condimenteaza cu sare, piper, chimen, maghiran si se lasa la fiert aprox. ½ ora, la foc mic, sa se patrunda aromele si sa se ingroase zeama.
Alte retete recomandate
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDaca iubiti portocalele, ciocolata si va plac checurile umede, acesta ar putea fi desertul ideal. Am plecat de la reteta...
Chec umed cu portocale si glazura de ciocolata, nuca si scortisoaraIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii