• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putin sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 min si carne va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7 l Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si setati-l pe modul de gatire High si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/tocanita-din-coada-de-vitel-la-crock-pot/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii