• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putin sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 min si carne va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7 l Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si setati-l pe modul de gatire High si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/tocanita-din-coada-de-vitel-la-crock-pot/
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii