• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putin sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 min si carne va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7 l Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si setati-l pe modul de gatire High si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/tocanita-din-coada-de-vitel-la-crock-pot/
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii