Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul si continuati fierberea.
Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul si continuati fierberea. Dupa ce au fiert puneti cimbru si pasta de tomate. Separat prajiti ouale in ulei. Telemeaua este rasa peste oua cind tochitura este gata. Se poate servi si cu mamaliguta. Tochitura trebuie sa scada, nu trebuie sa fie lichid sosul. Ingredientele folosite trebuie sa fie de calitate si sa se tina cont de gramaje.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii