Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera.
Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade. Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca. Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt.
Tochitura cu carne de porc si pui se serveste cu mamaliguta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii