Se spala carnea si se taie bucati mici care se prajesc in untura. Rinichiul se opareste, apoi se tine in apa rece o ora, se taie felii subtiri si se l
Se spala carnea si se taie bucati mici care se prajesc in untura. Rinichiul se opareste, apoi se tine in apa rece o ora, se taie felii subtiri si se lasa deoparte. Ficatul se sterge si se taie cuburi mici, care se pun peste carne. La fel se procedeaza cu inima. Amestecul de carne si organe se acopera cu putina apa calda ca sa se poata inmuia bine, se lasa la foc mic o jumatate de ora, dupa care se pun feliile de rinichi. Se sareaza, se pipereaza dupa gust si se mai lasa zece minute pe foc. Se adauga branza de burduf, se amesteca incet cu o lingura de lemn si apoi se ia de pe foc.
Tochitura se poate servi si fara branza de burduf.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete romanesti:
Ciorba radauteana
Tochitura din maruntaie de pui
Tocanita de legume
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiImi plac tare mult aluaturile astea, iar de cand le fac cu branza imi plac si mai mult. Au iesit niste pufosenii minunate...
Cornuri sarate din aluat cu branzaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii