Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam sare, piper, amestecul de condimente,
Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam sare, piper, amestecul de condimente, nucsoara, curcuma, apoi le fierbem fara capac timp de 30 de minute. Apoi adaugam ceapa, cartofii, rosiile, zaharul chili, apoi mai fierbem timp de 2 ore jumatate. La urma, se evapora tot lichidul, iar rosiile se sfarma. Acum adaugam busuiocul si chimionul.
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii